Bestelinformatie

ByResz maakt handgemaakte, gepersonaliseerde en unieke cadeaus voor iedere gelegenheid! Alle items zijn te personaliseren en worden gebrand en gegraveerd naar wens.

Bestellen

 

Wil je een item uit de Shop bestellen?

Stuur dan een mail naar info@byresz.nl of via het contactformulier met daarin:

  1. Je persoonsgegevens (naam, mail, telefoonnummer)
  2. Of je het op wil halen of wil laten verzenden (indien verzenden, graag het adres doorgeven)
  3. Om welk item het gaat
  4. Wat je erop wilt laten branden/graveren* -> welke naam/namen of tekst je erop zou willen, wat voor soort lettertype jou leuk lijkt (in principe zijn bijna alle lettertypes die je in Word of via https://www.dafont.com/ vindt mogelijk) en/of wat voor soort plaatje erop mag.

 

Indien nodig hebben we nog even overleg per mail of telefonisch en komen we samen tot een uniek item! Je ontvangt daarna een bevestiging en een betaalverzoek en dan ga ik er mee aan de slag. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het item dat je koopt. Zie onderstaand meer informatie over verzenden/ophalen.

 

*Wil je een item geïnspireerd op een geboortekaartje, trouwkaart etc.? Stuur hiervan een foto mee zodat ik kan bekijken wat mogelijk is. 

 

Let op: Gepersonaliseerde/maatwerk items kunnen niet geretourneerd worden.

Levertijd - Ophalen - Verzenden - Retour

Levertijd

Levertijd 2-8 werkdagen *

 

* Spoed is in overleg mogelijk (geen extra kosten)

** Levertijd kan langer duren indien je een bestelling plaatst bestaande uit een grote hoeveelheid. 

 

Verzenden

Het is mogelijk om de bestelling op te halen (gratis) of te laten verzenden. Ophalen kan in Medemblik of Grootebroek (NH). Indien je dit wenst, dan zal het adres nog doorgegeven worden.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het item. Verzending zal lopen via PostNL of DHL. Na verzending ontvang je een track & trace code. Via de Track and Trace pagina van PostNL of DHL kun je jouw bestelling volgen.

 

Verzendkosten (NL)

  • Brievenbuspakketje: €4,25
  • Pakketpost: €6,95

 

Verzendkosten (Binnen EU)

  • Afhankelijk van land van bestemming en gewicht

 

Retour

  • Let op: Gepersonaliseerde/maatwerk items zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht. Retourneren is dus niet mogelijk. 

 

Beschadigd product bij ontvangst
Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, maak er dan foto's van en neem contact op via info@byresz.nl of via het contactformulier.

Het houtbranden en glasgraveren zoals ByResz doet blijft handwerk, houd er daarom rekening mee dat het uiteindelijke resultaat iets kan afwijken. Doordat het met de hand gebrand of gegraveerd wordt, is elk item uniek!