Bestelinformatie

Hoe bestel ik een item uit de shop?

Stuur een mail naar info@byresz.nl of via het contactformulier met daarin:

 1. Je persoonsgegevens (naam, mail, telefoonnummer)
 2. Voorkeur voor ophalen of verzenden (indien verzenden, graag het adres doorgeven). Betreft het spoed? Geef het aan, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. 
 3. Om welk item uit de shop het gaat
 4. Geef gewenste keuzes door:

  Draadnaam/mobiel:

  Welke naam en/of welke kleur(en)

  Houten of glazen product:
  Wat je op het item wil laten branden/graveren
 • Welke naam/namen, gegevens en/of tekst?
 • Welk lettertype: Strak, speels, sierlijk, dik, dun? Bijna alle lettertypes die je in Word of via www.dafont.com vindt zijn mogelijk. Wil je een specifiek lettertype, graag even de naam of een linkje daarvan doorgeven. -> Een aantal items hebben een vast letterype (dit wordt daarbij vermeld), in dat geval hoef je dit dus niet door te geven. 
 • Ook een plaatje erop of het item laten inspireren op een geboortekaartje, trouwkaart etc? Stuur hiervan één of meerdere foto's mee zodat ik kan bekijken wat mogelijk is. 

 

Indien nodig overleggen we nog even verder per mail of telefonisch en komen we samen tot een uniek item! Ik ga vervolgens met de bestelling aan de slag en zal een betaalverzoek sturen. 

 

Let op: Gepersonaliseerde/maatwerk items kunnen niet geretourneerd worden.

Levertijd

Levertijd 5-10 werkdagen *

 

* Spoed kan in overleg mogelijk zijn (daar zijn geen extra kosten aan verbonden)

** Levertijd kan langer duren indien je een bestelling plaatst bestaande uit een grote hoeveelheid. 

Verzenden/ophalen

Het is mogelijk om de bestelling op te halen (gratis) of te laten verzenden. Ophalen kan in Medemblik of Grootebroek (NH). Indien je dit wenst, dan zal het adres nog doorgegeven worden.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het item. Verzending zal lopen via PostNL of DHL. Na verzending ontvang je een track & trace code. Via de Track and Trace pagina van PostNL of DHL kun je jouw bestelling volgen.

Verzendkosten (NL)

Brievenbuspakketje: €4,50

Pakketpost: €6,95

Verzendkosten (binnen EU)

Afhankelijk van land van bestemming en gewicht. 

Retour

Let op: Gepersonaliseerde/maatwerk items zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht. Retourneren is dus niet mogelijk. 

Beschadigd product bij ontvangst

Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, maak er dan foto's van en neem contact op via info@byresz.nl of via het contactformulier.

Het houtbranden en glasgraveren zoals ByResz doet blijft handwerk, houd er daarom rekening mee dat het uiteindelijke resultaat iets kan afwijken. Doordat het met de hand gebrand of gegraveerd wordt, is elk item uniek!