Workshop houtbranden

Houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de workshopdatums. De creatieve workshop houtbranden wordt gegeven in Medemblik, Noord-Holland.

 

> Reserveren/inschrijven kan onderaan deze pagina. <  

 

Aankomende workshopdatum(s):

- Zaterdag 23 maart 14.30 - 16.30

- Vrijdag 19 april 14.30 - 16.30

 

Ben je zelf met 5 of meer personen, dan is het in overleg ook mogelijk een andere datum en tijd te boeken buiten de geplande datums om. Neem gerust contact op!

 

* De minimale leeftijd voor het volgen van de workshop houtbranden is 10 jaar. 

* De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers. 

* Het maximum aantal deelnemers is 20.

 

Een ontzettend leuke activiteit tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, familiedag, teamuitje etc. 

Inhoud workshop

Zelf aan de slag!

In twee uur tijd leer je de basistechnieken van het houtbranden en ga je met een super leuke plank naar huis, waar je zelf een tekst en/of afbeelding op hebt gebrand.

Tijdens de workshop houtbranden gaan jullie ieder met goede apparatuur een (borrel)plank met ontwerp naar wens branden. Er zijn al veel plaatjes en teksten aanwezig om uit te kiezen, maar zelf wat meenemen mag natuurlijk ook. 

Je komt thuis met een super leuke plank voor jezelf of bijvoorbeeld als cadeau voor iemand anders. 

Je hoeft geen ervaring voor deze workshop te hebben. Iedereen kan het en het is lekker ontspannen bezig zijn, even weg van de drukte van alle dag! De technieken worden uitgelegd en de juiste materialen liggen klaar om heerlijk creatief aan de slag te gaan met wat lekkers en een drankje tussendoor. Wie weet ontdek jij wel een nieuwe hobby!

 

De workshop wordt gegeven op de locatie: Oorlogsmuseum Medemblik. Daar kunnen we gezellig in de bevrijdingszaal zitten met leuke muziek op de achtergrond. 

De Workshop houtbranden bestaat uit:

- 1 drankje (koffie,thee,fris) en wat lekkers.

- 1 oefenplankje en een standaard ronde plank om op te branden (tijdens de workshop is er tegen meerprijs ook keuze uit andere (borrel)planken mogelijk).

- Apparatuur om je voorwerp mee te branden.

- Volop plaatjes en teksten om uit te kiezen (een eigen ontwerp meebrengen mag ook!).

 

Locatie: Oorlogsmuseum Medemblik

Prijs: €32,50 per persoon.

Duur van de workshop: ongeveer 2 uur.

‚Äč

> Reserveren kan onderaan deze pagina <

 

TIP: Oorlogsmuseum Medemblik heeft vele activiteiten die ontzettend leuk zijn om voor en/of na de workshop te doen. Je kunt er een ontzettend leuk dagje uit van maken! Denk bijvoorbeeld aan een high tea, een heerlijke lunch, een experience tour volgens escape-room concept, oud Hollandse spellen, een rondrit in een echte WOII truck etc. Check daarvoor de website van Oorlogsmuseum Medemblik en neem gerust contact met hen op. 

Reserveren

Reserveren kan via onderstaand formulier. Vul het aantal personen in en op welke datum je de workshop wil komen volgen. Er volgt daarna zo snel mogelijk een reactie. 

De minimale leeftijd voor het volgen van een workshop is 10 jaar. 

Ben je met 5 of meer personen? Dan is het in overleg ook mogelijk een andere datum en tijd te boeken buiten de geplande datums om! 

Het telefoonnummer en mailadres worden  niet voor reclame doeleinden gebruikt, enkel wanneer er contact met u op genomen dient te worden in verband met de gekozen workshop. 

Let op! Het kan voorkomen dat de reactie/bevestiging bij u in de spambox van de mail belandt.