Workshop houtbranden

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe workshopdatums of reserveer vanaf 5 personen zelf een datum!

De creatieve workshop houtbranden wordt gegeven in Medemblik, Noord-Holland.

 

Aankomende workshopdatum(s)*:

- Zaterdag 20 juli 10.00-12.00 workshop houtbranden

 

(Reserveren kan onderaan deze pagina)

 

 

* Minimale leeftijd: 10 jaar. 

* De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers. 

* Het maximum aantal deelnemers is 20.

 

Een ontzettend leuke activiteit tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, familiedag, teamuitje etc. 

Inhoud workshop

Zelf aan de slag!

In twee uur tijd leer je de basistechnieken van het houtbranden en ga je met een super leuke plank naar huis, waar je zelf een tekst en/of afbeelding op hebt gebrand.

 

Jullie branden ieder met goede apparatuur een (borrel)plank met ontwerp naar wens. Er zijn al veel plaatjes en teksten aanwezig om uit te kiezen, maar zelf wat meenemen mag natuurlijk ook. 

 

Je hoeft geen ervaring voor deze workshop te hebben. Iedereen kan het en het is lekker ontspannen bezig zijn, even weg van de drukte van alle dag! De technieken worden uitgelegd en de juiste materialen liggen klaar om heerlijk creatief aan de slag te gaan met wat lekkers en een drankje tussendoor. Wie weet ontdek jij wel een nieuwe hobby!

 

De workshop wordt gegeven op de locatie: Oorlogsmuseum Medemblik. Daar kunnen we gezellig in de bevrijdingszaal zitten met leuke muziek op de achtergrond. 

Inbegrepen

 

- 1 drankje (koffie,thee,fris) en wat lekkers.

- 1 oefenplankje en een standaard ronde plank om op te branden (tijdens de workshop is er tegen meerprijs ook keuze uit andere (borrel)planken mogelijk).

- Apparatuur om je voorwerp mee te branden.

- Volop plaatjes en teksten om uit te kiezen (een eigen ontwerp meebrengen mag ook!).

 

Algemene info

 

Locatie: Oorlogsmuseum Medemblik

Prijs: €32,50 per persoon.

Duur van de workshop: ongeveer 2 uur.

Reserveren: Kan onderaan deze pagina

 

TIP: Oorlogsmuseum Medemblik heeft vele activiteiten die ontzettend leuk zijn om voor en/of na de workshop te doen. Je kunt er een ontzettend leuk dagje uit van maken! Denk bijvoorbeeld aan een high tea, een heerlijke lunch, een experience tour volgens escape-room concept, oud Hollandse spellen, een rondrit in een echte WOII truck etc. Check daarvoor de website van Oorlogsmuseum Medemblik en neem gerust contact met hen op. Je kunt gebruik maken van je Museumkaart! 

Reserveren

Reserveren kan via onderstaand formulier.

Vul het aantal personen in en op welke datum je de workshop wil komen volgen. Er volgt daarna zo snel mogelijk een reactie. 

 

Minimale leeftijd: 10 jaar. 

Ben je met 5 of meer personen, in overleg is een andere datum mogelijk. 

Het telefoonnummer en mailadres worden  niet voor reclame doeleinden gebruikt, enkel wanneer er contact met je op genomen dient te worden in verband met de gekozen workshop. 

Let op! Het kan voorkomen dat de reactie/bevestiging in de spambox van je mail belandt.