Workshop datums

Houd de website van Oorlogsmuseum Medemblik in de gaten om op de hoogte te blijven van de workshopdatums en om je in te schrijven. Ben je zelf met 5 of meer personen, dan kunnen we ook samen een datum plannen voor jullie groep. Neem gerust contact op!

 

De minimale leeftijd voor het volgen van een workshop is 10 jaar. 

 

> Reserveren kan via Oorlogsmuseum Medemblik of onderaan deze pagina. <

Workshops

Zelf aan de slag!

Bij ByResz kun je niet alleen terecht voor verschillende houten of glazen handgemaakte items, je kunt ook zelf aan de slag tijdens de creatieve workshops! Deze workshops zijn zowel individueel als in groepen te boeken. Vanaf 5 personen kun je in overleg je eigen datum en tijd boeken! 

Workshop houtbranden

In twee uur tijd leer je de basistechnieken van het houtbranden en ga je met een super leuke plank naar huis, waar je zelf een tekst en/of afbeelding op hebt gebrand.

Workshop glasgraveren

In twee uur tijd leer je de basistechnieken van het glasgraveren en ga je met één of meerdere super leuke glazen naar huis, waar je zelf een tekst en/of afbeelding op hebt gegraveerd.

Inhoud

Er kan gekozen worden voor de workshop houtbranden of glas graveren, daar zit qua kosten geen verschil tussen. Tijdens de workshop houtbranden en/of glasgraveren gaan jullie ieder met goede apparatuur een voorwerp naar eigen stijl decoreren met een plaatje en/of tekst naar jouw keuze. Leuk voor jezelf of bijvoorbeeld als cadeau voor iemand anders. Je kunt het voorwerp dagelijks gebruiken in het huishouden, maar je kunt het ook als decoratie gebruiken voor bijvoorbeeld aan de muur. Je hoeft geen ervaring voor deze workshops te hebben. Iedereen kan het en het is lekker ontspannen bezig zijn, even weg van de drukte van alle dag! De technieken worden uitgelegd en de juiste materialen liggen klaar om heerlijk creatief aan de slag te gaan met lekkere hapjes en een drankje tussendoor. Wie weet ontdek jij wel een nieuwe hobby!

 

ByResz werkt samen met het Oorlogsmuseum Medemblik. De workshops worden daar in de Belevingszaal gegeven. De opbrengsten komen dan ook geheel ten goede aan deze stichting. 

Bekijk hier het impressiefilmpje van 1 minuut.

De Workshop houtbranden bestaat uit:

- 2 keer drinken (koffie,thee,fris) en wat lekkers.

- 1 oefenplankje en een standaard ronde plank om op te branden (tijdens de workshop is er tegen meerprijs ook keuze uit andere planken mogelijk).

- Goede apparatuur om je voorwerp te branden.

- Volop plaatjes en teksten om uit te kiezen (een eigen ontwerp meebrengen mag ook!).

De Workshop glasgraveren bestaat uit:

- 2 keer drinken (koffie,thee,fris) en wat lekkers.

- 1 oefenglas en 2 diverse glazen naar keuze om op te graveren (tijdens de workshop is het tegen meerprijs ook mogelijk om nog meer glazen te graveren als de tijd het toelaat).

- Goede apparatuur om je voorwerp te graveren.

- Volop plaatjes en teksten om uit te kiezen (een eigen ontwerp meebrengen mag ook!).

 

Locatie: Oorlogsmuseum Medemblik

Prijs voor een workshop: €27,50 per persoon.

Duur van een workshop: ongeveer 2 uur.

Reserveren kan via Oorlogsmuseum Medemblik of onderaan deze pagina.

 

Uiteraard is in overleg de workshop aan te passen en/of naar jullie wens uit te breiden met meerdere activiteiten die in het Oorlogsmuseum Medemblik plaats kunnen vinden. Je kunt er een ontzettend leuk dagje uit van maken. Check daarvoor de website

Reserveren

Reserveren kan via Oorlogsmuseum Medemblik of onderstaand formulier. Vul in om welke workshop het gaat, het aantal personen en op welke datum je de workshop zou willen komen volgen. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je op genomen. 

De minimale leeftijd voor het volgen van een workshop is 10 jaar. 

Ben je met 5 of meer personen? Dan is het in overleg ook mogelijk om een andere workshopdatum af te spreken, zodat jullie alleen met de eigen groep zijn. 


Het telefoonnummer en mailadres worden  niet voor reclame doeleinden gebruikt, enkel wanneer er contact met u op genomen dient te worden in verband met de gekozen workshop. 

Let op! Het kan voorkomen dat de reactie/bevestiging bij u in de spambox van de mail belandt.